Τα ξενοδοχεία των αγώνων σκυταλοδρομιών στη Θεσσαλονίκη

By
Updated: Απριλίου 9, 2013
Skytalodromies Stivou 2013_Afisa TELIKI

Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η Οργανωτική Επιτροπή των 1ων Αγώνων Σκυταλοδρομιών.

«Για τους Αγώνες Σκυταλοδρομιών Στίβου που θα γίνουν 28 Απριλίου 2013 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων δεν καλύπτονται από την Οργανωτική Επιτροπή και η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη είναι ευθύνη των ομοσπονδιών, των ενώσεων, των σωματείων και των ομάδων που θα αγωνιστούν.

Όσον αφορά την διαμονή στη Θεσσαλονίκη και στις περιπτώσεις που ζητηθεί, η Οργανωτική Επιτροπή προχώρησε σε ειδική συμφωνία και διασφάλισε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα ξενοδοχεία 3 αστέρων, που βρίσκονται σε απόσταση 7-8 και 15 λεπτών από το Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν» (www.metropolitan.gr, Βασ. Όλγας & Φλέμιγκ, 546 42, τηλ. 2310 824 221-8) που είναι 3 αστέρων και βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Θεσσαλονίκης ευθεία κάτω από το Καυτανζόγλειο (7-8 λεπτά με το αυτοκίνητο από το στάδιο).

Το ξενοδοχείο «Άνεσσις» (www.hotelanessis.gr, 26ης Οκτωβρίου 20, 546 24, τηλ. 2310 520 200) που είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απέναντι από τα δικαστήρια στην δυτική είσοδο της πόλης (15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το στάδιο).

Οι ειδικές τιμές αφορούν τις ομάδες που θα συμμετέχουν στους Αγώνες Σκυταλοδρομιών και ισχύουν μόνο για την περίοδο 26-28 Απριλίου 2013 (3 νύχτες το ανώτερο) και μόνο αν οι κρατήσεις γίνουν μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής (iraklis.stivos@gmail.com), ενώ το συνολικό κόστος για κάθε διανυκτέρευση είναι:

 

ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ

Μονόκλινο                 Δίκλινο                       Τρίκλινο

40 ευρώ                     44 ευρώ                     54 ευρώ

ΑΝΕΣΣΙΣ

Μονόκλινο                 Δίκλινο                       Τρίκλινο

40 ευρώ                     44 ευρώ                     54 ευρώ

 

Η χρέωση γίνεται ανά δωμάτιο και στις τιμές περιλαμβάνονται πρωϊνό για κάθε άτομο και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν» η ειδική συμφωνία δίνει τη δυνατότητα και για ημιδιατροφή (ένα γεύμα μεσημέρι ή βράδυ) με επιπλέον χρέωση 8 ευρώ το άτομο ημερησίως.

 

Επίσης, κατόπιν ειδικής συμφωνίας με το «Μετροπόλιταν», όσοι πρέπει να αφήσουν το δωμάτιο την Κυριακή 28 Απριλίου, μπορούν να κάνουν late check-out έως τις 3μμ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήσεις για αυτές τις τιμές μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής και για αιτήματα που θα έχουν υποβληθεί έως τις 12 Απριλίου μέσω email στο: iraklis.stivos@gmail.com.

 

Για οποιοδήποτε αίτημα υποβληθεί μετά από αυτήν την ημερομηνία, η Οργανωτική Επιτροπή θα προσπαθήσει να το ικανοποιήσει, αλλά δεν μπορεί να δεσμευθεί για την διαθεσιμότητα της προσφοράς. Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές χωρίς καμία επιβάρυνση έως τις 22 Απριλίου 2013″.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>